O nama

Vaša beba konačno je u vašem naručju! Ljubav koju osjećate je čudesna i jedino što želite je zaštititi to maleno biće.

Mnogi roditelji poklonili su svoje povjerenje upravo Bebimilu.

Dojenjem, svojem djetetu na najprirodniji način pružate ono što mu je najpotrebnije, a to su hrana, ljubav i sigurnost.

No, postoje određene situacije kada se dojenje ne može ostvariti. Tada je važno izabrati mliječni pripravak koji će na najkvalitetniji način zadovoljiti prehrambene potrebe dojenčeta. Bebimil sadrži sve ono što malim bebama treba.

Bebimil mlijeko za dojenčad prvi je izbor roditelja već preko tri desetljeća. Umjesto nas, našu kvalitetu dokazuje stotine tisuća beba odraslih na Bebimilu! Ponosni smo što su generacije mama i tata dali svoje povjerenje upravo nama, te što su generacije mališana sretno rasle uz Bebimil. 

Bebimil se proizvodi  samo od najkvalitetnijih sirovina s puno odgovornosti, pažnje i uz vrhunsku kontrolu jer želimo samo najbolje za najmanje.

Bebimil mliječna formula lako je dostupna od trenutka kada se pojavi potreba za njom.

Da bi hranjenje malih beba bilo što jednostavnije pobrinuli smo se da je visokokvalitetna mliječna formula lako dostupna svima od onog trenutka kada se pojavi potreba za njom.

Naš Bebimil tim čine stručni suradnici nutricionisti, koji svakodnevno prate propise i regulative vezane uz proizvodnju mliječne hrane, te sve važno za pravilan razvoj i rast djece. Oni su svojim savjetima uvijek dostupni roditeljima koji imaju nedoumice i poteškoće s hranjenjem ili se žele dodatno informirati vezano uz mliječnu hranu Bebimil.

Savjeti Bebimil stručnjaka dostupni su:

Stoga vas pozivamo da posjetite naše savjetovalište i pronađete ono što vas zanima, a što će vaše roditeljstvo i odrastanje vaše bebe učiniti što ljepšim i bezbrižnijim periodom života.

Ono što svojim stručnim sadržajima želimo dodatno pružiti najmanjima i njihovim roditeljima, jest ono što mladu obitelj čini sretnom, a to su igra, maženje i zajednički trenuci.

Ovdje smo da razjasnimo sve vaše nedoumice, odgovorimo na pitanja, umanjimo strepnje, razmjenjujemo iskustva i barem malo olakšamo najvažniju ulogu u životu, onu roditeljsku, jer Bebimil je više od mlijeka. Gradimo zajedno svijet sretnih obitelji!

Ovdje smo za vas. 

Vaš Bebimil