O nama

Vaša je beba konačno u vašem naručju. Ljubav koju osjećate je čudesna, i jedino što želite je zaštititi maleno biće.

Dojenjem, svojem djetetu na najprirodniji način pružate ono što mu je najpotrebnije - hranu, ljubav i sigurnost.

No, postoje situacije kad majka nije u mogućnosti dojiti. Tada je važno izabrati mliječni pripravak koji na najkvalitetniji način može zadovoljiti prehrambene potrebe dojenčeta.

Bebimil je mlijeko za dojenčad koje postoji već preko 30 godina. To znači da su mnoge majke poklonile svoje povjerenje upravo Bebimilu te da su generacije mališana rasle uz Bebimil koji je proizveden s puno odgovornosti, pažnje i uz vrhunsku kontrolu.

Tim Bebimila čine stručni suradnici nutricionisti, koji svakodnevno prate propise i regulative vezane uz proizvodnju mliječne hrane te sve važno za pravilan razvoj i rast djece. Ujedno su svojim savjetima dostupni roditeljima koji imaju nedoumice i poteškoće s hranjenjem ili žele informaciju vezanu uz mliječnu hranu Bebimil.

Našem Bebimil savjetovalištu možete pristupiti:

Ono što svojim sadržajima želimo dodatno pružiti najmanjima i njihovim roditeljima, jest ono što mladu obitelj čini sretnom, a to su igra, maženje i zajednički trenuci.

Stoga vas pozivamo da posjetite naše stranice i pronađete ono što vas zanima, a što će vaše roditeljstvo i odrastanje vašeg najdražeg učiniti još ljepšim i bezbrižnijim.

Važno nam je biti uz vas. 

Vaš Bebimil