Pošaljite recept

Pahuljice s mlijekom, kašica od jabuke, pasirana smeđa riža, kašica od tikvice… njamica! Znamo da naši najmlađi i najslađi korisnici vole fino papati.

Isto tako znamo da njihovi roditelji paze da recepti koje im pripremaju budu nutritivno uravnoteženi, prilagođeni bebinoj dobi i ukusni. Jer zdrava i sita beba san je svakog roditelja, a temelje zdrave prehrane potrebno je postaviti u najranijoj dobi.

Zbog toga smo mislili da bi bilo zabavno vidjeti kakva sve fina jela pripremate s majčinim mlijekom ili našim proizvodima, mliječnim pripravcima! Pošaljite nam svoj recept i očekujte naš poklon paketić koji sadrži majicu za vašeg malenog gurmana, te Bebimil kuharicu punu zdravih i finih recepata.

Teško je nakon cjelodnevne trke i u nedostatku vremena smisliti što ponuditi za obrok. Zato se nadamo da će vaš recept pomoći ostalim roditeljima, kao i obrnuto.

Veselimo se vašim kreativnim receptima ali i fotografijama vaših beba nasmijanih, zamusanih lica. 😊

Ako imate bilo kakvo pitanje vezano uz prehranu djeteta, ovdje smo za vas. Naši stručni suradnici uvijek će vam rado pomoći svojim savjetima. Sve što vas zanima možete pitati na telefon: 01/65 93 790 ili svoje pitanje poslati na mail: info@bebimil.hr.

* Da bi vaš recept bio objavljen, potrebno ga je pripremiti s majčinim mlijekom ili Bebimil mliječnim pripravkom.

Vaši recepti

Pošaljite nam svoj recept

Imate li ukusan recept za koji želite da ga predstavimo na Bebimil web stranici, ispunite obrazac u nastavku i vidjet ćemo možemo li ga objaviti. 

Opcionalno

Priložite fotografije (Od 1 do 5) Format fotografija: .jpg

Polja označena zvjezdicom (*) obvezna su.

Ovdje smo za vas

Kontaktirajte nas ako imate bilo kakva pitanja vezano za prehranu vašeg djeteta.

+385 1 6593 790
+385 1 6593 780

+385 1 6593 798

Pon-Pet od 07:00 do 15:00

info@bebimil.hr

Česta pitanja