Proizvodi

Čokolada

Bebimil žitna kašica s mlijekom - čokolada: priprema se samo s vodom, a osigurava djetetu energiju i hranjive tvari potrebne za optimalan rast i razvoj.
Pročitaj više

Keks

Bebimil žitna kašica s mlijekom - keks: priprema se samo s vodom, a osigurava djetetu energiju i hranjive tvari potrebne za optimalan rast i razvoj.
Pročitaj više

Gris

Bebimil žitna kašica s mlijekom - gris: priprema se samo s vodom, a osigurava djetetu energiju i hranjive tvari potrebne za optimalan rast i razvoj.
Pročitaj više

Bebimil 1

Bebimil 1 je početna mliječna hrana za dojenčad, koja u potpunosti zamjenjuje majčino mlijeko ukoliko majka nije u mogućnosti dojiti. Sadrži sve najvažnije sastojke potrebne za djetetov razvoj.
Pročitaj više

Bebimil 2

Bebimil 2 je prijelazna mliječna hrana za dojenčad, prilagođena prehrambenim potrebama dojenčeta u drugoj polovici dojenačke dobi. Ima visoku prehrambenu i biološku vrijednost, vrlo dobru podnošljivost i iskoristivost.
Pročitaj više

Bebimil 3 Aktiv

Bebe rastu i počinju otkrivati svijet oko sebe, a za to im je potrebno mnogo snage i energije. Uvođenjem različitih namirnica u njihovu prehranu nakon 6. mjeseca života, započinje razdoblje intenzivnog upoznavanja okusa…
Pročitaj više

Bebimil JUNIOR

Bebimil Junior sadrži hranjive sastojke neophodne za zdrav rast i razvoj Vašeg mališana: bjelančevine prilagođene dobi djeteta, željezo za prevenciju anemije (sadrži 20 puta više željeza od kravljeg mlijeka), omega 3 masne kiseline koje su važne za razvoj mozga i živčanog sustava.
Pročitaj više