Bebimil 1

0+ mjeseci

Bebimil 1 je adaptirano mlijeko, idealno kao prva dohrana bebe od samog rođenja ili za uvođenje dohrane beba. Formulirano je s pažljivo odabranim sastojcima kako bi osiguralo sve potrebne hranjive tvari za zdrav razvoj vašeg novorođenčeta.

Kupi online

Bebimil 1 je visokokvalitetno adaptirano mlijeko, idealno za novorođenčad i bebe od samog rođenja. Ova formula je pažljivo razvijena kako bi osigurala sve esencijalne hranjive tvari koje su potrebne za zdrav rast i razvoj vašeg djeteta.

Ova dohrana za bebe je savršena kao prva prehrana nakon majčinog mlijeka, te se može koristiti kao jedina prehrana za novorođenče.

Prednosti adaptiranog mlijeka Bebimil 1

Razni stručnjaci, pedijatri i roditelji, uključujući mnoge majke, rekli su da je Bebimil 1 najbolja dohrana za bebe do šest mjeseci. Bebimil mlijeko za dojenčad prvi je izbor roditelja već preko tri desetljeća. Stotine tisuća beba odraslih na Bebimilu svjedoče o njegovoj kvaliteti.

Bebimil 1 je dizajniran da zadovolji sve prehrambene potrebe beba od rođenja pa nadalje, omogućujući im da rastu zdravo i sretno. Pružajući najbolje adaptirano mlijeko za novorođenčad, Bebimil 1 je idealan izbor za svaku obitelj koja traži vrhunsku dohranu za svoje dijete.

Želja svakog roditelja je da mu beba bude zdrava, da lijepo napreduje, raste i razvija se u sretno i zdravo dijete.

S obzirom da je poznata hranjiva vrijednost Bebimila (podaci na ambalaži), sa svakom pripremljenom bočicom znate koliko je Vaša beba dobila energije, bjelančevina, masti, ugljikohidrata, minerala i vitamina. Tako možete pratiti njezin napredak i rast (porast tjelesne mase i dužine, razvoj motoričkih funkcija, miran san).

Pouzdano uvođenje dohrane za bebe

Sadržaj bjelančevina potpuno je prilagođen specifičnim potrebama dojenčeta u najranijoj dobi (optimalan omjer kazeina i sirutke), laktoza je jedini ugljikohidrat (po uzoru na majčino mlijeko).

Laktoza je mliječni šećer (jedini ugljikohidrat u majčinom mlijeku) i vrlo je bitan izvor energije za dojenče. Ona se pomoću enzima laktaze u tankom crijevu razgrađuje do jednostavnih ugljikohidrata, neophodnih za pokretanje metabolizma i proizvodnju energije.

Još jedan važan izvor energije u Bebimilu 1 su masti, koje sadrže sve esencijalne masne kiseline neophodne za djetetov rast.

Bebimil 1 obogaćen je željezom kako bi se spriječila anemija, sadrži minerale i vitamine potrebne za rast dojenčadi.

Bebimil 1 dolazi u dvije vrsta pakiranja, 600 i 300 grama.

Bebimil 1  mliječna hrana u manjem pakiranju od 300g odličan je izbor za dohranu dojenčadi, a može se upotrebljavati i kao samostalna hrana. Najsličniji je majčinom mlijeku jer od ugljikohidrata sadrži samo laktozu.

Prednosti Bebimila 1 300g:

  1. malo pakiranje, idealno za probu roditeljima koji tek isprobavaju da li djetetu hrana odgovara ili ne
  2. majkama koje dohranjuju dijete uz dojenje
  3. kao prva potpuna mliječna hrana za dojenče koje nije dojeno
  4.  roditeljima koje pripremaju različite obroke s adaptiranim mlijekom (umjesto kravljim)
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bebimil.hr

Važna obavijest

Dojenje je naprirodniji, najhranjiviji i najekonomičniji način hranjenja dojenčeta. Pridonosi zdravom rastu i razvoju dojenčeta te emocionalnoj povezanosti djeteta i majke. 

Sastav majčinog mlijeka ovisi o vrsti i načinu majčine prehrane. Tijekom dojenja, potrebno je voditi brigu da prehrana majke bude redovita i raznovrsna, uz dovoljan unos tekućine tijekom dana.

Svjetska zdravstvena organizacija u prvih šest mjeseci djetetovog života preporučuje isključivo dojenje.

U slučaju kad dojenje nije moguće, a uz preporuku stručne osobe (pedijatra, nutricionista...), u prehranu dojenčeta se može uvesti početna ili prijelazna mliječna hrana za dojenčad. 

Svojstva

Sastojci

Obrano mlijeko, proizvod od sirutke, biljna ulja (palmino, repičino, suncokretovo), laktoza, riblje ulje*, ulje alge Mortierella alpina, mineralne tvari (kalijev klorid, kalcijev karbonat, natrijev citrat, kalcijeve soli ortofosforne kiseline, natrijev selenit, cinkov sulfat, magnezijev karbonat, željezov sulfat, kalijev jodat, manganov sulfat, bakrov sulfat), vitamini (vitamin C, niacin, vitamin E, pantotenska kiselina, vitamin B1, vitamin A, vitamin B6, folna kiselina, vitamin K, vitamin D, D-biotin), kolin, L-tirozin, L-triptofan.

* sadrži DHA (prema zakonu o početnoj i prijelaznoj mliječnoj hrani)

Ispiši