Radosnica

Prvi koraci, prvi zubići, prva kašica, prvo „mama“ i prvo „tata“ - trenuci su koji se pamte!

Dragi roditelji, dok uživate u svojem mališanu i lijepim trenucima njegovog odrastanja, mi mislimo na Vas i poklanjamo Vam ovu prekrasnu Bebimil Aktiv radosnicu, u koju ćete moći zabilježiti sve najljepše zajedničke uspomene.

U nju možete lijepiti fotografije, upisivati najznačajnije događaje u prvoj godini djetetovog života i zauvijek imati podsjetnik na zajedničke početke...

I Vi možete besplatno dobiti svoj primjerak!

Sve što trebate učiniti je sljedeće:

  • Prijavite se na naš newsletter tako da stavite kvačicu pored "Želim primati obavijesti iz Bebimila na mail"
  • Pošaljite nam svoje podatke putem web forme. 

 

* Dostava vrijedi samo za područje Republike Hrvatske.

Polja označena zvjezdicom (*) obvezna su.

PRIVOLA ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA

Davanjem privole pristajete na prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih kontakt podataka koje ste unijeli u web obrazac „PRIVOLA ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA“ putem web stranice www.bebimil.hr, ustupljenih HiPP Croatia d.o.o., Ulica kralja Zvonimira 1, 44 400 Glina, OIB: 66708005629. Radi se isključivo o podacima navedenim u web obrascu, a koji se, uz vašu privolu, mogu koristiti isključivo u svrhe koje su navedene u tekstu pojedine privole na web obrascu (npr. pitanja, prijedloge, primjedbe, newsletter). Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te privolu niste dužni dati odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u web obrazac „PRIVOLA ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA“ niti pristati da se već dostavljeni podaci koriste u opisane svrhe.

HiPP Croatia d.o.o. grupa će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR)  uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. HiPP Croatia štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom i tvrtkama-partnerima (Izvršiteljima obrade) koji nam omogućavaju da izvršimo obrade podataka unesenih u web obrazac „PRIVOLA ZA OBRADU OSOBNIH PODATAKA“:

Obradi osobnih podataka možete se u svako doba usprotiviti i opozvati danu privolu u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka u svrhu marketinškog informiranja.

Opoziv privole možete podnijeti, poštom na adresu HiPP Croatia d.o.o. Ulica kralja Zvonimira 1, 44400 Glina, e-poštom na adresu info@bebimil.hr. Na iste načine možete zatražiti uvid u svoje osobne podatke, privole za korištenje osobnih podataka, zatražiti preuzimanje svojih osobnih podataka, brisanje svojih osobnih podataka (osim podataka za koje postoji zakonska osnova za njihovo čuvanje) i ostala prava propisana Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

Naknadno povlačenje privole, ne utječe na zakonitost ranije provedenih obrada osobnih podataka.