Vaša pitanja

Znamo da je trudnoća i dolazak novog člana obitelji velika promjena za cijelu obitelj. Isto tako, znamo i da s dolaskom bebe dolazi puno pitanja i nedoumica, jer godišnje odgovorimo na više od 5000 njih. Povjerenje su nam dale tisuće mama. Mi smo nutricionisti, biotehnolozi, doktori, edukatori, inženjeri, ali i mame, tate, tete, ujaci... Zovite nas ili nam pišite o svemu što vas zanima o prehrani. Odgovore na česta pitanja možete pronaći odmah u našim člancima, ali u svakom trenutku možete i poslati pitanje našim stručnim suradnicima.

Jer ovdje smo za vas!

Online savjetovalište

Tim Bebimila čine stručni suradnici nutricionisti, koji svakodnevno prate propise i regulative vezane uz proizvodnju mliječne hrane te sve važno za pravilan razvoj i rast djece. Ujedno su svojim savjetima dostupni roditeljima koji imaju nedoumice i poteškoće s hranjenjem ili žele informaciju vezanu uz mliječnu hranu Bebimil.
Ono što svojim sadržajima želimo dodatno pružiti najmanjima i njihovim roditeljima, jest ono što mladu obitelj čini sretnom, a to su igra, maženje i zajednički trenuci.
Upoznajte nasUpoznajte nas

1 2 3