Uvjeti korištenja

Izjava o privatnosti

HIPP Croatia prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica.

Prikupljanje osobnih podataka

Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili su automatski zabilježene koriste se isključivo u skladu s ovom izjavom odnosno Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o elektroničkim komunikacijama.

Korištenje osobnih podataka

Osobne podatke koje ste dobrovoljno unijeli (ime i prezime, adresa elektroničke pošte, kontakt broj telefona…) u okviru naše Internet stranice prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu u koju su nam podaci dostavljeni. Primjerice odgovora na postavljene upite, pružanje dodatnih informacija i ponuda. Vaše osobne podatke HIPP Croatia koristi isključivo za vlastite potrebe te ih ne prosljeđuje trećim stranama, osim uz Vaše dopuštenje te na zahtjev ovlaštenih državnih tijela. U svrhu poboljšanja kvalitete proizvoda kao i poboljšanja kvalitete usluga HIPP Croatia može osobne podatke posjetitelja dostaviti i povezanim Društvima u koncernu. Unošenjem osobnih podataka na našim web stranicama posjetitelj pristaje na uvjete korištenja osobnih podataka određene ovom Izjavom.

Uporaba cookie datoteka

Kako bi posjet našim web stranicama bio što kvalitetniji, HIPP Croatia d.o.o. se koristi Cookie datotekama.

Web stranice BEBIMIL ponekad sadrže linkove na druge web stranice koje nisu u vlasništvu HIPP Croatia d.o.o. Takve stranice sadrže vlastite izjave o privatnosti te HIPP Croatia ne preuzima odgovornost za sadržaje tuđih stranica.

Na temelju zakonskih odredbi imate pravo na informaciju o Vašim osobnim podacima koji su pohranjeni u bazi podataka HIPP Croatia , kao i na ispravak, dopunu i brisanje osobnih podataka. Ispravak, dopunu i brisanje osobnih podataka vršimo na pisani zahtjev upućen na adresu: 

HIPP Croatia d.o.o.
Bebimil marketing
XIII Podbrežje 26
10020 Zagreb

tel: 01/6593790, 01/6593780
fax: 01/6593798 

ili na mail adresu putem Kontakt obrasca na našoj web stranici (vrsta upita: Zaštita osobnih podataka).

Sva prava pridržana HIPP Croatia d.o.o., 26. lipanj 2012.