Voće

Bebimil

Bebimil žitna kašica - voće: namijenjena od 6. mjeseca života, kao dio raznolike prehrane. Priprema se samo s vodom i osigurava vašem djetetu energiju i hranjive tvari potrebne za optimalan rast i razvoj.

Sadrži sve najvažnije sastojke potrebne za djetetov razvoj. Želja svakog roditelja je da mu beba bude zdrava, da lijepo napreduje, raste i razvija se u sretno i zdravo dijete. 

Sadržaj bjelančevina potpuno je prilagođen specifičnim potrebama dojenčeta u najranijoj dobi (optimalan omjer kazeina i sirutke), laktoza je jedini ugljikohidrat (po uzoru na majčino mlijeko). 

Laktoza je mliječni šećer (jedini ugljikohidrat u majčinom mlijeku) i vrlo je bitan izvor energije za dojenče. Ona se pomoću enzima laktoze u tankom crijevu razgrađuje do jednostavnih ugljikohidrata, neophodnih za pokretanje metabolizma i proizvodnju energije. 

Ispiši

Svojstva

  • prerađena hrana na bazi žitarica namijenjena dojenčadi i maloj djeci od 6 mjeseci nadalje, kao dio raznolike prehrane
  • sadrži mliječni pripravak prilagođen dobi djeteta
  • priprema se samo s dodatkom vode
  • izvor vitamina C, A, B1, D, kalcija, željeza i joda
  • osigurava djetetu energiju i hranjive tvari potrebne za optimalan rast i razvoj
  • ekonomično i praktično pakiranje 2x250 g
  • okus voća

Sastojci

pšenični gris, djelomično demineralizirana sirutka u prahu, obrano mlijeko u prahu, šećer, biljna ulja (suncokretovo ulje, repičino ulje, kokosovo ulje), maltodekstrin, voće 4% (koncentrirani sok od jabuke, koncentrirani sok od kruške, marelica u prahu, pahuljice banane, ekstrakt naranče, ekstrakt jabuke), kalcijev karbonat, vitamini (vitamin C, vitamin E, vitamin B1, vitamin A, vitamin D), željezov difosfat, kalijev jodat.

Sadrži gluten. 

Komentari